7 Mart 2010 Pazar

Oluyor ? .. Olmuyor !!

Hatırı sayılır bir aradan sonra tekrar yazıyorum pek içimden gelmese de aslında.. Uzun süre paylaşamadım görüşlerimi , aradan da tabii son yazmış olduğum koca kış olimpiyatları geçti bitti Kanada'nın rekor zaferi ile. Neyse konumuz tabii ki futbol genel olarak , özellikle de bu gece . . .
 
Yeni kan dedik ikinci yarı başında bir gaz getirdi çok sürmedi , aradan Ballardini gitti Reja geldi onun da Bergoma'da çıktı ilk hafta gazı ve Parma gibi dişli ve sezonda zaman zaman parlayan bir ekibi deplasmanda geçti Roma temsilcisi hem de net bir skorla.. 0-2

Genel olarak maça bakıldığında aslında sadece güçlü savunma ve direniş göze batıyordu , kornerden gelen gol ve Ledesma'nın uzun süre sonra oyunda olması diğer güzel haraketlerdi Lazio adına .. Floccari'nin iyileşmesi , Zarate'nin uzun zaman sonra büyük bir Parma hatasından da gelse gol atması diğer güzel gelişmelerin habercisi olabilir diye düşünüyorduk  ki kara bulutlar erken döndü semte. 14 Şubat'ta sadece Reja'ya hoşgeldin değil taraftarına da sevgililer günü hediyesi verebilmişti kartallar..
 
 
Ertesi hafta ise oynanan maç sayısı 25 olacaktı ama sıralamada yer pek de iç açıcı değildi hala. Reja'nın sanırım en büyük şanssızlığı geldikten sonra çıktığı 2. maçın Tardini'den sonra Renzo Barbera'da Rossi'nin Palermosu olması idi. Palermo'nun ters geldiğinden falan değil tamamen Rossi den dolayı bu yorumum. E tabii beklendiği gibi dağıldı takım netice de Biava , Dias gibi oyuncularla Sicilya adasından alnınızın akıyla çıkmanız güç , üstüne bir de Miccoli'nin patlayışı denk gelirsi alın size bir net skor daha .. 3-1
( Bu maçta sadece Kolarov'un attığı gole denk gelip de izlediyseniz şapka çıkarttınız mı diye sormak lazım daha da söze gerek yok )
 
Olimpico'da geçen haftanın rakibi ise kupada geçen sezonun intikamını alan ve son haftalarda inanılmaz bir düşüş yaşayan Fiorentina idi. Siviglia'nın bu sezon attığı ilk gol ile daha 7. dakika da öne geçilse de sonuş bu sezon pek alışılan 1-1 di. Son dakikalarda gelen tatsız Keirrison golü hem rakipten kupanın rövanşını alacak hem de çabuk gelen kara bulutları dağıtacak umutları ne yazık ki söktü attı yerinden. Mauri tüm sezon sürdürdüğü gol kaçırma rekoruna bu tatsız tutsuz maçı da ekleyince aslında sonuç kaçınılmaz oldu. Olimpico'daki karne ise şu Fiorentina maçından sonra ; 4 galibiyet - 5 beraberlik - 5 mağlubiyet..sonuç : içler acısı , hedef : Serie B ekibi olmamak !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder