16 Mart 2010 Salı

Serie B ?

Olimpico'daki bu şok mağlubiyet sonrası sanırım seneye Serie B fikstürüne hazırlık yapmanın çok da sakıncası yok. Bu saatten sonra nasıl bir çözüm bulabilicek 110 yıllık çınar çok merak ediyorum ve az da olsa hala umut ediyorum.

Kartalların arkasındaki taraftarı , efsane başkanın anılması ve birlik beraberlik çağrıları ne yazık ki yeterli sinerji yaratamadı sezonun flaş takımı Bari karşısında. Net bir skor akabinde gelen kayıp sezonun bitmesine 10 hafta kala gerçekten inanılmaz bir strese sokacak takımı... Haftaya Sardunya deplasmanında çok zor puan çıkarmak ve bundan sonrası daha da zorlaşacak çünkü Livorno ve Siena geriden gelerek puan alırken mücadele örneği verip tırmanıyor.


Reja da ilaç olamamışken gök mavililere çözüm nedir , hata nerededir sanırım akıllardaki tek soru bu (?)



Cezası nedeniyle curva da yerini alan Zarate'nin üstteki gibi maç öncesi ve alttaki gibi maç sonrası ifadeleri ise artık umutların tükendiğinin göstergesi olsa gerek.
Yaza yaza hal oldum bu serzenişi ama alamıyorum da kendimi , geçen sezonun kupa sahibi bu sezonun süper kupa galibi takımı bu hale sokanlara yazıklar olsun... Hem de rakibi şampiyonluğa koşarken !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder